Siskon kanssa haluttiin testata jotain uutta ruokaa ja aloimme selata keittokirjoja läpi. Ja kyllä niin keittokirjoja löytyy ja silti tehdään niistä niin harvoin ruokia. Siksi on aina välillä mukavaa testata, jotain uutta reseptiä ja maistaa uusia makuja. Sisko sitten löysi tämän ohjeen eräästä kirjasta ja päätimme sitä testata vaikka emme mitään wokki-ruokien ylimpiä ystäviä olekaan. Tähän ruokaan emme kuitenkaan pettyneet, sillä tämä on super hyvää ja nousi heti lempiruokieni aateliin.

Tärkeimmät kriteerini arkiruoalle ovat helppous, nopeus ja loistava maku ja tässä yhdistyvät nämä kaikki.

1245930296_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1245930265_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

2 dl sipulikuutioita (pakaste)
1 pss wok-vihanneksia (testasimme siskon kanssa Malaysia, toimi loistavasti!)
2 rkl oliiviöljyä
2.5 dl ruokakermaa
1.5 rkl Touch of taste kalafondia
0.5 rkl chilikastiketta
0.25 tl cayennepippuria
350g katkarapuja
1-2 dl cashewpähkinöitä
200g nuudeleita

 Paahda cashewpähkinät pannulla öljyssä, kunnes niiden pinta ruskistuu, laita ne hetkeksi sivuun odottamaan. Kuullota pannulla sipuli ja wokkivihannekset. Lisää ruokakerma, fondi, chilikastike ja pippuri. Anna kiehua. Lisää sulatetut katkaravut ja paahdetut pähkinät. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja  sekoita ne katkarapukastikkeen joukkoon. Nauti!